Andreas og Hilde - "I musikalenes verden"

Bli med songarane Andreas Hoff og Hilde Norland Gundersen inn i musikalanes verd!

Tysdag 17. september kl. 19.00 i Moland kyrkje.

Dette er to utøvarar som på kvar sin kant opptrer på ulike scener og musikalske arenaer – og som no opptrer saman.

Andreas bor i Oslo og har gjort det godt på den nasjonale musikalscene, sist som Enjolras i Les Miserablés og som cover for fantomet i Phantom of the opera. Andreas er også ein av fire songarar i den lokale, populære gruppa Operagutta.

Hilde bur i Skien og har gjort musikken til et levebrød i Grenlandsfjorden. Ho er kjent frå mange ulike prosjekt, enten som songsolist eller som del av band. Dei siste åra er det Tre Sopranos, Perler For Folk, HITstory og solistoppdrag som har vore hovudprosjekt. Hausten 2019 er Sopranos aktuelle med 70 talskonserten the `70s show på Parkbiografen, og med julekonsertar i desember.

Her vil de få servert duettar og solonumre frå store, anerkjente musikalar – både frå film og scene.

Bak pianoet finn vi Espen Gjelstad Gundersen, kjent som kapellmester i mange profesjonelle samanhengar i Grenland.

Sal av billettar ved inngangen:
- Kr 200 for vaksen
- Kr 100 for barn/ungdom (7-16 år)

Velkomen til Moland kyrkje - inn i musikalanes verd!

Andreas og Hilde