Draumestipendet 2018

Draumestipendet består av 100 stipend à kr. 15 000,- på til saman ein og ein halv million kroner.

Stipendordninga er eit samarbeids­prosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipend­utdelinga ønskjer ein å synleggjere kommunanes arbeid for barn og unge. Håpet er at Draumestipendet skal vere verdifull inspirasjon og eit viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøvarars draumar...

Lokal frist for nominering er 1. februar.

For meir informasjon, ta kontakt med Hilde på kultur på tlf. 952 70 905 eller sjå drømmestipendet.no.

Strand