eDialog - sikker post

Ikkje send personopplysningar til kommunen på e-post

Vi oppmodar dykk med dette om å ikkje sende oss personopplysningar på e-post. Bruk heller eDialog når de skal sende brev til kommunen som innheld personopplysningar.

Når de nyttar eDialog loggar de deg inn via IDporten, noko som gjev ein sikker identifikasjon av avsendar. De kan legge ved vedlegg som attestar og liknande med personopplysningar.

NB. De skal ikkje bruke eDialog dersom Fyresdal kommune har elektroniske skjema til formålet, til dømes søknad om plass i barnehage og SFO, søknad om ulike tilskot, søknad på ledig stilling osv.

Her finn de eDialog

Dialog