Ny arrangementskalender!

Har du eit arrangement du vil fortelje om?
Eller lurar på kva som skjer i kommunen?

Vi har ei stund vore utan "Kva skjer?"-kalender på heimesida, men nå er ei ny løysing på plass på vest-telemark.no. Denne sida viser arrangement som finn stad i heile Vest-Telemark.

Her kan alle som ynskjer det legge inn sine arrangement - klikk på "Registrer arrangement" til høgre på sida. Etter at arrangementet har blitt godkjent, vil det bli vist på vest-telemark.no og eventuelt på reiselivssider som Visit Dalen, Visit Seljord, Visit Telemark og Visit Norway dersom dette er relevant.

Til fleire som tek i bruk denne kalenderen til betre blir den!

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på postmottak@fyresdal.kommune.no eller 35 06 71 00.

Kalender