Ny tilskotsordning: Kontingentkassa

Fyresdal kommune har ei ny tilskotsordning kalla Kontingentkassa.

Ordninga er eit tiltak mot barnefattigdom. Ordninga er for barn og unge i alderen 6 år til dei er ferdige med vidaregåande skule, som kjem frå familiar med låg inntekt.

Søknadar handsamast etter kvart som dei kjem inn (ingen søknadsfrist) og midlane delast ut til kassa er tom. Ordninga administrerast av avdeling skule og kultur, kontaktperson er Hilde Martini Momrak.

Her kan du lese meir om tilskotsordninga

Under samme paraply