Organisering av politiet

Fyresdal kommune høyrer nå til Vinje lensmannskontor.

Vinje lensmannskontor er underlagt Midt- og Vest-Telemark lensmannsdistrikt som igjen er underlagt Sør-Øst politidistrikt.

I midten av juni fekk alle kommunane i Sør-Øst politidistrikt ein eigen politikontakt. Politikontakten er det daglege kontaktleddet med kommunane, og er rådgjevar innan kriminalitetsførebyggjande arbeid.

I Fyresdal kommune er det Bjørn Håvard Olsen som er politikontakt. Han vil ha ein fast kontordag i veka i Fyresdal Næringshage. Vi kjem tilbake med informasjon om kva vekedag det blir.

Her finn du meir informasjon om Vinje lennsmannskontor

Her finn du meir informasjon om politikontaktar i Sør-Øst

Politi