Post frå Fyresdal kommune

Fyresdal kommune sender ut digital post til privatpersonar, bedrifter, lag og organisasjonar.

Alle får varsel på SMS eller e-post om at dei har eit brev frå kommunen i si digitale postkasse eller på Altinn.

Vi ynskjer at alle opnar posten sin digitalt. Dette sparar ressursar for kommunen.

Privatpersonar som ikkje opnar brevet sitt digitalt vil få det tilsendt i posten etter nokre dagar.

Når det gjeld bedrifter, lag og organisasjonar vil desse ikkje få tilsendt brevet i posten. Dei MÅ opne det i Altinn.

Brev