Totalforbod oppheva

Vedtaket om forbod mot all bruk av open eld som blei innført 13.07.2018 kl. 08.00 er oppheva f.o.m. 08.08.2018 kl. 08.00.

Sjølv om vedtaket er oppheva, gjeld framleis det generelle bålforbodet i perioden 15. april-15. september; det er ikkje tillatt å tenne opp bål og grill i, eller i nærleiken av, skog og annan utmark.

I Noreg må alle vise aktsemd og opptre på ein slik måte at brann ikkje oppstår. Dette gjeld alle, heile tida og over alt.

Her kan du kan lese meir om det oppheva vedtaket

Skogbrann