Ung Kultur Møtast

Vidaresending til fylkeskulturfestivalen 6.-7. april 2019 i Porsgrunn

Den lokala mønstringa gjekk av stabelen fredag 01.02.2019.

Mange flotte innslag, tusen takk til alle som deltok, og gratulerer til dei som gjekk vidare!

Vi vil spesielt takke valfag sal og scene, og deira lærar Merethe Reinskås som planla og gjennomførte heile arrangementet. Ein spesiell takk til Svein Slyngstad for lyd, Kristian og Magnus for lyd- og ljoshjelp, og ikkje minst gode dommarar – i år frå Faun Naturforvaltning:
Kristine Våge, Birgith Reinskås Lunden og Monica Sølyst.

Desse gjekk vidare til fylkesfestivalen:

Sceneinnslag:

Bandet «Endangered» med låta «Legendary.
Karoline Nedrebø, Mirja Veum, Thea Veum, Kristy de Kruif, Kristian Sølyst Skomedal.

Emma Valseth Holmegård, vokal, med «Evig eies kun et dårlig rykte».

Kristian Taraldlien Hopland, slagverk, med «Highway to hell».

Film:

Radde Film med filmen «Sparsprinten».
Kristian Sølyst Skomedal, Tobias Lund, Knut Homme, Henrik Valseth Holmegår, Magnus Momrak-Haugan.

Kunst:

Maria Isabella Berg, teikning, utan tittel.
Odin Mostervik-Ålandsli, grafittikunst, «Pickle-Rick».

Kulturkontoret
Hilde Martini Momrak