Mai 2015: Økonomisk støtte frå Sparebankstiftinga DNB

Vi har fått den glade meldinga om at Fyresdal Idrettsråd har fått kroner 200 000,- frå Sparebankstiftinga DNB til eit utekjøkken i Hamaren! Dette er blitt omsøkt gjennom prosjektet Heim=Fyresdal. Dette var eit ynskje særleg frå Gimle skule i forbindelse med Hamaren Aktivitetspark og vi gler oss til å starte planlegging i samarbeid med skule og barnehage.

Tusen takk til Sparebankstiftinga DNB!

I tillegg har Fyresdal kommune fått kr. 50 000,- til kulturminneløypa ved Moisesberg. Endeleg er prosjektet fullfinasiert, og arbeidet kan starte opp!

Tusen takk til sparebankstiftelsen frå alle som jobbar med kulturminneløypa!