Tenestekontor

Koordinering og tildeling av helse- og omsorgstenester i Fyresdal kommune

Gjeld for kommunens innbyggjarar og for personar som oppheld seg midlertidig i kommunen.

Tenestekontoret har ansvar for sakshandsaming av søknader om kommunale helse- og omsorgstenester i kommunen og handsaming av vederlagsbetaling av tenester. Tiltaksteam er kommunens koordinerande eining. Tenestekontoret er lokalisert på Fyresdal pleie- og omsorgssenter.

Tenester

- Avlastning
- Brukarstyrt personleg assistanse
- Dag/-nattopphald
- Fylgjekort for funksjonshemma
- Heimehjelp og praktisk bistand
- Heimesjukepleie
- Individuell plan
- Korttids- og rehabiliteringsopphald
- Langtidsopphald
- Omsorgsbustad
- Omsorgsløn
- Middagsombringing
- Måltid frå POS (brødmåltid/fullkost)
- Parkeringsløyve
- Psykisk helse
- Støttekontakt
- Tryggingsalarm
- Trygdebustad
- Teneste rusomsorg

Tildelingskontoret har teieplikt og behandlar alle søknader og personlege opplysningar konfidensielt.

Spesialsjukepleiar
Siv Skeimo Seltveit